KOTÁNYI Pehtran zdrobljeni, 12 g
Nepogrešljiva začimba francoske kuhinje
€ 3,14 € 3,49 -10%
(€ 261,67 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)
Lastnosti in prednosti
- ostra aroma
- prijeten vonj
- za divjačino, perutnino in ribe
Št. izd.: XKY-KO-401301, Vsebina: 12 g, EAN: 9001414040133
Opis
Kotanyi pehtran je zelo prijetnega vonja. Blago pikanten okus je izredno aromatičen. Svojo pfrefinjeno aromo razvije med kuhanjem.
Uporaba:
- za francosko kuhinjo, divjačino, zelenajvo, ribe, maslo in solatne omake
Znamka: | KOTÁNYI |
---|
Sestavine
- pehtran (nariban)
Lahko vsebuje sledi žit, ki vsebujejo gluten, jajca, sojo, zeleno, sezam, mleko (laktozo) in gorčico.
Mnenje naših strank
1 Izkušnja v jeziku slovenščina za izdelek KOTÁNYI Pehtran zdrobljeni
1 recenzija kupcev v drugih jezikih
5 Zvezdic | | 3 | (100%) |
---|---|---|---|
4 Zvezdice | | 0 | (0%) |
3 Zvezdice | | 0 | (0%) |
2 Zvezdici | | 0 | (0%) |
1 Zvezdica | | 0 | (0%) |
3 ocene
1 recenzija kupcev. Jezik: slovenščina
1 recenzija kupcev v drugih jezikih
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Pehtran zdrobljeni" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 49,90
-
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 11.250 izdelkov
Ljubljanski predel
Ocenjen z 5 od možnih 5 zvezdic.
Odličen! ♡♡♡♡♡
Pripravljam pehranovo omako za k mesu ali za široke rezance
Na maslu in smetani kuham kar nekaj pehtrana (1/3) flaške skupaj z malo žefrana, popra, malo soli, kajenskega popravljanje in čisto malo muškatnega oreščka
Boljši je seveda svež pehtran vendar za suhega je ta odličen !!! ☆☆☆☆☆
Omake take vrste se kuhajo malo dalj kot tiste s svežim pehtranom = da pektran na polno spusti svojo ♡ odlično ♡ aromo
Paše skoraj na vsako meso od purana do svinjske ribice in biftka in navadnega piščanca
Fino je, če se omaka pripravi prej, da se nato posvetim mesu - ki ne sme biti prepečeno
Ko je meso gotovo, ga prelijem s pehtravo omako preko mesa v isto ponev, kjer sem pekla meso, da se še zmeša z okusom omake
= Res je super poizkusite!
Tako pripravljeno meso (=narezano na manše koščke) in zmešano s pehranovo omako pa odlično paše tudi k njokom ali domačim rezancem = seveda z goro parmezana
:)))
Priporočam!!!
Vam je bila ta ocena v pomoč? (0) (0)