Manner Zimske napolitanke - pečeno jabolko in cimet, 185 g
Okusite, kako je božič z vsako rezino bližje
€ 3,39
(€ 18,32 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)
-
Manner
Zimske napolitanke - pečeno jabolko in cimet
Okusite, kako je božič z vsako rezino bližje
€ 3,39(€ 18,32 / kg) -
Manner
Zimske napolitanke - Spekulatius
Božič z vsakim grižljajem
€ 3,39(€ 18,32 / kg) -
Manner
Zimske napolitanke - kokosov makron
Posladkajte si hladno sezono na poseben način
€ 3,39(€ 18,32 / kg)
Lastnosti in prednosti
- tanke plasti vafljev
- hrustljavo, a mehko
- 100% okus
Št. izd.: MA-1143000000, Vsebina: 185 g, EAN: 9015810000608
Opis
V tej razlilčici napolitank je božični okus pečenega jabolka in cimeta združen s tankimi, hrustljavimi plastmi klasičnih Manner napolitank. Topla aroma in okus se odlično ujemata s hladnimi zunanjimi temperaturami. Zimsko dobroto postrezite s kuhanim vinom ali čajem in ustvarite tople praznične trenutke.
Highlights: | Novosti |
---|---|
Znamka: | Manner |
Lahko vsebuje sledi: | G - mleko, H - stročnice |
Informacije o shranjevanju: | Hraniti v hladnem in suhem prostoru. |
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost | na 100 g |
---|---|
Energijska vrednost | 2089 / 499 kj / kcal |
Maščobe | 25 g |
nasičene maščobne kisline | 22 g |
Ogljikovi hidrati | 64 g |
Sladkor | 36 g |
beljakovine | 3,3 g |
Sol | 0,04 g |
Sestavine
- sladkor
- Pšenična moka
- rastlinska maščoba
- kokos
- palma
- glukozni sirup
- Cimet
- Pust kakav v prahu
- 0,5 % jabolčni sok v prahu
- naravne arome
- Emulgator
- Sojalecithine
- Sol
- sredstva za vzhajanje
- natrijev hidrogenkarbonat
- koncentrat limoninega soka
- Barvilo
- Beta-Carotin
Mnenje naših strank
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Manner Zimske napolitanke - pečeno jabolko in cimet
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Zimske napolitanke - pečeno jabolko in cimet" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 49,90
-
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 11.250 izdelkov