Herbaria Bavarske Bio drobtine
Drobtine za skoraj vse
RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo
Opis
Zagotavlja okus v ponvi! Drobtine se lahko uporabljajo za cvrtje, ocvrtega piščanca, zarebrnice in zelenjavo. Kakovost iz Bavarske brez encimov ali drugih dodatkov.
Nasvet za recept:
Paniran piščanec
(Čas priprave: 45 minut, za 4 osebe)
- 1 praženi piščanec ali 1 kg piščančjih kosov
- 2 jajci
- 80 g moke
- 200 g Herbaria drobtine Bavarian-alpin
- sicilijanska kamena sol
- približno 1 l nevtralnega olja (npr sončnično olje ali maslo)
- 1 šopek peteršilja
- 1 limona
Priprava:
- Razdelite piščanca na osem delov.
- Odprte jajca zmešajte v globoki skodeli z vilicami. Postavite moko in drobtine v dve drugi posodi. Posolimo piščančje kose in potresemo z moko - stresite odvečno moko. Nato potopite v jajca ter na koncu v drobtine.
- Segrejte olje v veliki globoki ponvi na približno 140 stopinj. Cvrite dokler koščki ne postanejo zlato-rumeni, 15 do 20 minut, medtem ko do dvakrat obrnemo. Pripravljen piščanec dodamo na papirnato brisače. Medtem Izberite peteršilj in olje pečenje hrustljavo. Postrezite z limono in krompirjevo solato.
Znamka: | Herbaria |
---|---|
Izvor: | Nemčija |
Dodatne informacije
Sestavine:
Presto drobtine * (pšenična moka * tip 550, kamena sol, kvas *, prestin lug (regulator kislosti: natrijev hidroksid)), kumina *, čebula *, česen *, paprika *, paradižnikovi kosmiči * (paradižnikov pire koncentrat *, koruzni škrob *), peteršilj *, kamenagoba * , črni poper *, limona *
* iz nadzorovane ekološke pridelave
Dodatki
Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Herbaria Bavarske Bio drobtine
Podobni izdelki:
Kupci, ki so naročili "Bavarske Bio drobtine" so naročili tudi:
Iz naših objavljenih člankov:
Odkrijte Piccantino:
-
Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 49,90
-
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 11.100 izdelkov