KoRo Ksilitol

Za peko in sladkanje

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Ksilitol je znan tudi kot brezov sladkor in se pridobiva iz listov in ostankov koruznih storžev. Idealen je za peko, kuhanje in sladkanje vaših najljubših jedi, saj ima brezov sladkor 40 odstotkov manj kalorij na 100 gramov, a ima enako sladilno moč kot rafinirani sladkor.

Poleg tega med peko ne kristalizira in ga lahko uporabljate v razmerju 1:1 kot običajni sladkor. Z njim lahko pričarajte sladko pecivo, marmelade, limonade in vse, kar vam srce poželi!

Priporočena uporaba: ksilitol lahko uporabljate v razmerju 1:1 kot običajni sladkor pri peki in kuhanju.

Znamka: KoRo

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek KoRo Ksilitol

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Ksilitol" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder