Alnatura Bio paradižnikova omaka - ricotta, 350 ml

Tako dobra, da bi jo jedli kar na žlico

€ 3,19

(€ 9,11 / l, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 350 ml

Na zalogi so samo še 4 kosi

Dostava do sobota, 23. november, v kolikor naročite do dne petek do 00:00 ure .

Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 49,90
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • zapeljivo kremasto
  • narejeno iz italijanskih paradižnikov
  • intenzivna sadna aroma

Št. izd.: MM-132917, Vsebina: 350 ml, EAN: 4104420242043

Opis

Paradižnikova omaka z rikoto je klasika italijanske kuhinje. Ta recept vključuje na soncu zorjene paradižnike iz Italije, kremasto rikoto, pekorino, parmezan in baziliko. Odlična omaka za vse oblike testenin, tudi za njoke in na primer tudi za lazanjo.

Nasvet za pripravo: omako segrejte v ponvi in ​​z njo začinite testenine ali druge domiselne recepte.

Znamka: Alnatura
Certifikati: Ekološka oznaka EU / zunaj EU
Lahko vsebuje sledi: F - soja, H - stročnice, L - zelena
Informacije o shranjevanju: Po odprtju hraniti v hladilniku in porabite v nekaj dneh.
Izvor surovine: Italija
Sestavine
  • 61 % Paradižnik [1]
  • 11 % paradižnikova pasta dvojno koncentrirana [1]
  • voda
  • 7 % Ricotta [1]
  • Čebule [1]
  • sir pecorino [1]
  • Koruzni škrob [1]
  • rohrzucker [1]
  • Parmigiano Reggiano [1]
  • oljčno olje ekstra deviško [1]
  • morska sol
  • Bazilika [1]
  • Koncentrat limoninega soka [1]
  1. iz ekološkega kmetijstva

Lahko vsebuje sledi soje, indijskih oreščkov in zelene.

Hranilna vrednost
Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost310 / 74 kj / kcal
Maščobe3,3 g
  od tega nasičene maščobne kisline1,5 g
Ogljikovi hidrati6,9 g
  od tega Sladkor5,5 g
Vlaknine1,3 g
beljakovine3,4 g
Sol1,2 g

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Alnatura Bio paradižnikova omaka - ricotta

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Bio paradižnikova omaka - ricotta" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder