Berghofer Mühle Mešanica za peko 'Hope' - beli rženi kruh 'Vorschussbrot', 660 g

Kruh iz prestižne hiše

€ 4,58 € 5,09 -10%

(€ 6,94 / kg, vklj. 9,5% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 660 g

Na zalogi od 11 april

Zakaj traja dlje časa?

Zakaj traja dlje časa? Tega izdelka trenutno ni na zalogi, vendar bo kmalu spet na voljo. Kljub temu lahko oddate naročilo - izdelek vam bomo poslali takoj, ko bo dobavljen. Zaprite opombo

Dostava do dne sobota, 12. april

Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • blag okus
  • iz svetle ržene moke
  • odlično z golažem, juhami in še več

Št. izd.: BHM-45, Vsebina: 660 g, EAN: 9120036991897

Pogosto naročeno skupaj z Berghofer Mühle Mešanica za peko - kmečki kruh, 660 g

Mešanica za peko 'Hope' - beli rženi kruh 'Vorschussbrot' - 660 g Mešanica za peko - kmečki kruh, 660 g
Berghofer Mühle Mešanica za peko 'Hope' - beli rženi kruh 'Vorschussbrot' - 660 g € 4,58 (€ 6,94 / kg)
Berghofer Mühle Mešanica za peko - kmečki kruh, 660 g € 4,76 (€ 6,94 / kg)
Skupna cena: € 9,34
Opis

V preteklosti so sloviti kruh pekli le za posebne priložnosti. Klasika med kruhi je sestavljena predvsem iz svetle ržene moke. Kruh se še posebej dobro poda k golažu ali solatnim jedem.

Potrebujete naslednje sveže sestavine:
9 g suhega kvasa ali ½ kocke svežega kvasa, cca 400 - 430 g mlačne vode,
18 g sladnega ekstrakta, 3 žlice sončničnega olja

Priprava:

  • V posodi zmešajte cca 400 - 430g mlačne vode s kvasom, sladnim ekstraktom in sončničnim oljem
  • Dodajte mešanico za peko in na kratko premešajte
  • Čas gnetenja (stroj): 7 - 10 min.
  • Testo položite na pomokano delovno površino in ga pokritega pustite počivati na sobni temperaturi približno 30 minut.
  • Po končanem počitku testo oblikujte v okroglo ali ovalno obliko, ga položite v pomokano košaro, pokrijte in pustite ponovno vzhajati približno 30 min.
  • Dobro segrejte pečico (npr. z vročim zrakom na 230 °C).
  • Po končanem vzhajanju testo preložite na že vroč pekač ali vroč kamen za pico in ga postavite v pečico.
  • Takoj po postavitvi v pečico podlago večkrat popršite z razpršilom, da ustvarite paro.
  • Približno 10 minut pecite pri 230 °C, nato nadaljujte s peko pri 180/185 °C približno 40-45 minut.
  • Po peki mora biti ob udarcu po spodnji strani "votel" zvok.
  • Pustite, da se ohladi na kuhinjski rešetki, in uživajte.

Z mešanico dobite cca 1 kg svežega kruha.

Znamka: Berghofer Mühle
Izvor: Avstrija
Informacije o shranjevanju: Hraniti na hladnem, suhem in temnem prostoru.
Značilnosti: brez umetnih arom, brez umetnih barvil
Izvor surovine: Avstrija
Sestavine

ržena moka, pšenična moka, rženi drož (ržena moka, pitna voda, starter kulture), sol, mlečna kislina[1], sladkor

  1. acidifikatorji
Hranilna vrednost
Hranilna vrednost na 100 g
Energijska vrednost 1386 / 331 kj / kcal
Maščobe 1,1 g
  od tega nasičene maščobne kisline 0,1 g
Ogljikovi hidrati 66,1 g
  od tega sladkor 1,2 g
beljakovine 9,5 g
Vlaknine 7 g
Sol 2,3 g

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Berghofer Mühle Mešanica za peko 'Hope' - beli rženi kruh 'Vorschussbrot'

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Mešanica za peko 'Hope' - beli rženi kruh 'Vorschussbrot'" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder